Katkise kaubaveduri tõttu seisab Tartu suuna reisirongiliikus

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Operaili kaubarong seiskus Jõgeva ja Kaarepere vahel ning seetõttu on häiritud ka Elroni reisirongiliiklus.
Operaili kaubarong seiskus Jõgeva ja Kaarepere vahel ning seetõttu on häiritud ka Elroni reisirongiliiklus. Foto: Arvo Meeks

Reede, 10. novembri õhtul kella 17 paiku seiskus idasuunal reisirongiliiklus, sest Jõgeva ja Kaarepere jaama vahel takistab liiklust rikkega AS Operail kaubarong, edastas reisiliiklust opereeriva Elroni pressiteenistus. Osaliselt teenindatakse reisijaid asendusbussidega.

Kindlasti hilinevad kell 15:29 väljunud Tallinna – Tartu reisirong (reis 18) ja kell 16:21 väljunud Tartu – Tallinna rong (reis 061).

AS Eesti Raudtee teatel võib liiklusseisak kesta kuni kaks tundi. Operaili andmetel on kaubarongile appi saadetud teine vedur.

Liiklusseisaku tõttu võib idasuuna reisirongiliikluses esineda veel häireid ja hilinemisi, mille kohta saab jooksvalt infot www.elron.ee. 

Elron hüvitab sõidukorra maksumuse rongi hilinemisel 30 või enam minutit ning hüvituse saamiseks tuleb täita tagastusvorm Elroni veebilehel. Operatiivset infot sõiduplaanimuudatuse kohta saab Elroni kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles