Juss Haasma korvpallitrennist Vinnis: peale kahte minutit palusin vahetust

Kevin Volter
Copy
Kahe päeva jooksul jõuti mõõtu võtta ka palliplatsil. Muidu jalgpallist lugu pidav Haasma noortega sammu pidada ei jõudnud ja nii pidigi ta juba peale kahte minutit vahetust paluma.
Kahe päeva jooksul jõuti mõõtu võtta ka palliplatsil. Muidu jalgpallist lugu pidav Haasma noortega sammu pidada ei jõudnud ja nii pidigi ta juba peale kahte minutit vahetust paluma. Foto: Erakogu

Kui Vinni valla au ja uhkus Reinar Halliku korvpallikool annab alaliselt tööd kolmele treenerile, siis eelmisel nädalal tuli appi näitleja ja muusikuna kuulsust kogunud Juss Haasma, kelle elus on sport olnud olulisel kohal kogu aeg. Nii annabki ta muude tegevuste kõrvalt rühma- ja eratrenne.

Vinni spordikompleksis, mis muide Juss Haasma sõnul on ideaalne paik sportimiseks, juhendas ta kahe päeva jooksul korvpallikooli mängijate jõusaali- ja üldfüüsilisi rühmatreeninguid. Reinar Halliku kutsel Vinni tulnud Haasmal on praegu sportimise mõttes rahulikumad ajad ja taastumisperiood ning MyFitnessi spordiklubist väljakasvanud treener leiab aega muudegi ettevõtmiste jaoks. "Plaan oli poistele näidata, mida saaks veel paremini teha, et nad oleks veelgi motiveeritumad, tugevamad ja osavamad," ütles Haasma.

Juss Haasma rääkis, et talle on treeningu jooksul oluline kõik harjutused ise kaasa teha. "Teistmoodi ei saakski," sõnas ta.
Juss Haasma rääkis, et talle on treeningu jooksul oluline kõik harjutused ise kaasa teha. "Teistmoodi ei saakski," sõnas ta. Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles