Vutimeeskonda jäi üleminekumängudest lahutama kõigest üks punkt

Kevin Volter
Copy
Tarva vutiklubi teenis sama palju punkte kui eelmisel hooajal, aga üleminekumängudele pääs jäi vaid punkti kaugusele.
Tarva vutiklubi teenis sama palju punkte kui eelmisel hooajal, aga üleminekumängudele pääs jäi vaid punkti kaugusele. Foto: Ain Liiva

Rakvere JK Tarvas lõpetas hooaja teise liiga põhja-ida tsoonis kolmanda kohaga. Teiseks tulnud Jõhvi Phoenixiga jäädi küll sama arvu punktide peale, aga kuna omavahelistes mängudes kaotati Phoenixile võõrsil 4:0 ja kodus ei suudetud enamat 1:1 viigist, said eelise idavirulased, kes asuvad edasipääsu eest Esiliiga B-sse võistlema Saku klubiga. 

Tarva peatreener Tarmo Rebane jäi üldplaanis hooajaga rahule, aga omamoodi katsumuse valmistasid amatöörmeeskonnale kindlasti mõned põhimängijate vigastused ja pisemad probleemid, mis võistkonnaspordiga paratamatult kaasas käivad. "Kogusime hooaja jookusul 58 punkti, mis on täpsemalt sama palju kui eelmisel aastal," sõnas peatreener. "Antud punktisumma ei taganud meile võimalust tõusta kõrgemale liigatasemele, aga see ongi õppimise koht – ka üks punkt on hooaja lõpus väga oluline."

Eelmist ja tänavust hooaega kõrvutades võib öelda, et meeskonna ründemäng on kõvasti paranenud: liigas kõmmutati vastase väravasse 97 palli, endale lasti lüüa 24. "Hooaega jäävad varjutama paari põhimängijat tõsised traumad, mis jätsid nad hooaja lõpuni väljakult kõrvale. Eks sinna võis kaduda ka meie edasipääs kõrgemasse seltskonda, aga mis teha, see on jalgpall, kus vigastused on üks osa mängust," rääkis Rebane, jagades kiidusõnu klubi U17 vanuseklassi mängijatele, kes esindusmeeskonnas head minekut näitasid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles