Meistriliiga tagasitulek Pühapäeval saab Kastani Arenal taas nautida tipptasemel korvpalli

Kevin Volter
Copy
Rakvere fännid mäletavad kindlasti Brandis Raley-Rossi etteasteid Tarva kollases särgis. Pühapäeval saab teda Kastani Arenal näha Tallinna Kalevi eest väljakule jooksmas.
Rakvere fännid mäletavad kindlasti Brandis Raley-Rossi etteasteid Tarva kollases särgis. Pühapäeval saab teda Kastani Arenal näha Tallinna Kalevi eest väljakule jooksmas. Foto: Kristjan Teedema

Sel pühapäeval, 19. novembril kell 17 toimub Rakvere spordikeskuses Pafi Eesti-Läti korvpalliliiga kohtumine, kus vastamisi lähevad Tallinn Kalev/SNABB ja Latvijas Universitate. Platsile jookseb ka Tarva legend Brandis Raley-Ross, kes meenutab siinseid kossusõpru ainult hea sõnaga.

Brandis Raley-Rossile on Rakvere kodune paik. "Ei ole mingit põhjust, miks siinsetel fännidel ei peaks olema oma meeskonda, kellele pöialt hoida," rääkis Raley-Ross. "Rakvere on alati mind avasüli vastu võtnud ja fännid hinnanud mu mängustiili. Mul on siit ainult parimad mälestused," jätkas ta õhinal.

Tallinna Kalevi peatreener Kalle Klandorf sõnas, et kodumäng peetakse Rakveres eelkõige tulihingeliste korvpallifännide pärast, kes kindlasti igatsevad tipptasemel heitlust näha. "Rakvere saal oli ääreni täis ka siis, kui Tarvas pidi alustama tagasitulekut teisest liigast. Kurb, et see tee nüüd päriselt katkenud on. Kuid arvan, et see rada ei rohtu," rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles