Rakvere skate-pargi kavandatav asukoht tekitas linnavolinikes meelehärmi

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Rakvere linnavolikogu istung 15. novembril.
Rakvere linnavolikogu istung 15. novembril. Foto: Siim Mihailov

Eilsel Rakvere linnavolikogu istungil arutleti muu hulgas selle üle, mis saab endisest punamonumendi pargist ja kas skate-pargi rajamine linna äärealale on hea mõte.

Jalgpalli sisehalli rajamine on linnavolinik Laila Taluniku sõnul juba kajastust saanud ja talle on kohati ebaselge tulevase skate-pargi saatus. Tema hinnangul tuleks tugevalt kaaluda pargi rajamist ikkagi kesklinna. "Skate-pargi alaks võiks olla kasvõi endine punamonumendi ala. Kui skate-park rajatakse kohta, kust noored käivad mööda, siis harrastajate hulk kasvab, ja just nende arvelt ka, kes muidu ei kaalukski skate-parki kasutada."

Taluniku sõnul on näiteks Võru ja Kadrina läinud seda teed, et rajanud skate-pargi asula keskpunkti lähedusse. Abilinnapea Neeme-Jaak Paap teatas seepeale, et skate-park on otsustatud rajada ikkagi pump track‘i vahetusse lähedusse, sest nad täiendavad üksteist ja momendil minnakse selle plaaniga ikkagi edasi. "Võibolla pole paha mõte skate-park kuskile kesklinna ehitada. Punamonumendi ala projekteeritakse momendil ümber ja kõige paslikum on küsida linnaaedniku käest, et mida ta sinna mõelnud on," rääkis Paap.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles