Heategevuslik jõulupuu Rakveres tühjenes imekiiresti

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
JCI Jõulupuu lastele mõeldud pakid.
JCI Jõulupuu lastele mõeldud pakid. Foto: Egle Kruusement

Juba traditsiooniliseks saanud JCI Jõulupuu projekt Rakveres osutus tänavu erakordselt edukaks, sest kõik kingisoovid kadusid puult kahe nädalaga. Tänu sellele saab jõulurõõmu 65 last, kellest enamik on Ukraina sõjapõgenikud.

JCI Jõulupuu on heategevusprojekt, mis aitab majanduslikult ja sotsiaalselt raskustes olevaid peresid. Üle Eesti täidetakse sellega 428 vähekindlustatud lapse jõulusoovid.

JCI [Junior Chamber International ehk Ettevõtlike Noorte Koda] Rakvere põhieesmärk on olla ettevõtlikele noortele kasvulava ja arengukiirendi, suurendada vastutustunnet ühiskonna ees ning aidata kaasa Rakvere ja selle ümbruskonna majanduslikule ja sotsiaalsele arengule. 

Rakvere kogukond näitas üles uskumatut heldust ja kiirust, aidates kõikidel särasilmadel leida enda päkapiku. "See on imeline hetk, kui näeme, kuidas meie Jõulupuu projekt täidab südamed rõõmuga. Kogu projekti eesmärk on tuua jõulurõõm neile, kes seda kõige rohkem vajavad, ja tänavune kiire reaktsioon näitab, et meie kogukond on tõeliselt südamlik ja valmis jagama," rääkis JCI Jõulupuu projektijuht Rakveres Maris Praats.

Järgmised sammud hõlmavad kingituste kogumist, pakkimist ja jagamist, tagades, et iga kingisoov täitub ning iga särasilm leiab enda päkapiku. Kinke kogutakse Juku mänguasjakeskusesse 3. detsembrini, misjärel antakse need jõulukuu teisel nädalal laste jõulupidudel üle.

JCI Rakvere on tänulik kogukonnale, ettevõtjatele ja kõikidele partneritele, kes panustasid sellesse südamest tulevasse ettevõtmisesse. Projekt ei ole mitte ainult kingituste jagamine, vaid ka ühendav jõud, mis loob jõuludeks sooja ja rõõmsa õhkkonna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles