Huljal tegutsev pereettevõte Matsimoka on lihatoodetele pühendunud juba kolmandat põlve. Kohalikust toorainest valmistatud lihatooteid leiab nende enda kvaliteetlihapoodidest ja suurematest toidupoekettidest üle Eesti. Vennad Sten ja Jan Inno on isa Aivari kõrval toimetades poisipõlve laadakogemused muutnud edukaks ja omanäoliseks pereettevõtteks.
Tellijale
AASTA ETTEVÕTLUS ⟩ Matsimoka meistrite käe all valmivad tuttavad ja armastatud tooted
Sten Inno, kes Matsimokas tegeleb nii tootearenduse kui ka -planeerimisega, meenutas, et ettevõtlus sai tema ja ta venna Jani jaoks alguse sellest, kui kooli ajal käidi koos isaga turul suitsuliha müümas. «Väga ammu käisime Kadaka turul, siis üks viisteist aastat tagasi oli meil Kiviõlis lihapood ning peale seda käisime laatadel kümme aastat. Isa tegi suitsuliha, meie Janiga käisime müümas. Lapsepõlv möödus meil kindlasti leti taga,» kõneles Inno. Töö oli poiste ühine huvi ja sundi pereäris kaasa lüüa polnud. Nii ei tekitanud tihe laatadel kauplemine vendades vastumeelsust ei ettevõtluse ega vorstilattide vastu ja ühiselt toimetatakse Matsimokas tänini.