Patrik Peemoti kolmikduubel vedas Vinni tiimi võidule

Kevin Volter
Copy
Reinar Halliku KK ääremängija Patrik Peemot (palliga) tegi esiliigas tartlaste vastu kolmikduubli.
Reinar Halliku KK ääremängija Patrik Peemot (palliga) tegi esiliigas tartlaste vastu kolmikduubli. Foto: Ain Liiva

Saku korvpalli esiliiga järjekordses mänguvoorus olid võistlustules kõik Lääne-Virumaa meeskonnad. Esikolmik ei vääratanud ja nii tehti ka mitu märkimisväärset individuaalset tulemust.

Vooru esimeses mängus sõitis Tamsalu Los Toros/Taltech külla KK Viimsi duubelmeeskonnale. Väikeseskoorilises mängus viskasid Jarko Kõrvel ja Kristo Tammiksaar mõlemad 12 punkti ja Los Toros võttis kindla 75:47 võidu.

Tere Kadrina Karud kohtus kodusaalis Audentese Spordigümnaasiumiga. Mängu lõpuks olid tablool NBA-väärilised numbrid – 122:81. Janar Aniste viskas Karude eest 41 punkti, aga veel uskumatuna näiva statistilise etteaste tegi Karude leegionär Anton Davidjuk, kelle 35 punkti ja 18 lauapalli andsid efektiivsusreitinguks 55(!). Võrdluseks: Euroliiga sellekohane rekord on 63, mille saavutas 2003/2004. hooajal Eesti publikulegi tuttav Tanoka Beard. Mees viskas mängus Skipper Bologna vastu samuti 35 punkti, võttis 19 lauapalli ja meelitas vastaselt välja 11 viga. Davidjuk platseeruks oma näitajaga praegu Vana Maailma tippliigas teisele kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles