Virumaa suurim jääväljak annab võimaluse mängida hokit, aga osaleda ka uisudiskol (2)

Kevin Volter
Copy
Kuniks veel jääd ei ole, ajab Virumaa hokikultuuri edendaja Artur Ševtšuki sõnul asja ära plastitükk, mille pealt litreid väravavõrku pilduda saab.
Kuniks veel jääd ei ole, ajab Virumaa hokikultuuri edendaja Artur Ševtšuki sõnul asja ära plastitükk, mille pealt litreid väravavõrku pilduda saab. Foto: Ain Liiva

Poolteist kuud tagasi lammutati Rakvere spordikeskuse kõrval noorte kogunemiskohaks olnud amortiseerunud rulapark. Plats aga tühjaks ei jää, sest laupäeva hommikul kogunesid vabatahtlikud hokisõbrad, et üheskoos rajada ilmselt Virumaa suurim avalikuks kasutuseks mõeldud uisuväljak.

Loodus tühja kohta ei salli ja nii oligi MTÜ Virumaa Hoki meestel olemas idee, mida skate-pargist tühjaks jäänud alaga ette võtta. Linnavõim ja spordikeskus tulid kohe mõttega kaasa, andes hulga poorte väljakut ääristama.

"Tahaks kindlasti tänada ka Later GR värvikauplust, tänu kellele said Rakvere ametikooli õpilased portedele täiesti värske ilme anda," sõnas hokiklubi Viru Vägi asjaajaja ja jääväljaku rajamise juht Artur Ševtšuk. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles