Sportlased pürgivad kõrgustesse uhiuute sõiduautodega

Kevin Volter
Copy
Ujuja Ralf Tribuntsov ja korvpallur Kristo Saage mõõdavad maanteekilomeetreid edaspidi tuttuute Kiadega.
Ujuja Ralf Tribuntsov ja korvpallur Kristo Saage mõõdavad maanteekilomeetreid edaspidi tuttuute Kiadega. Foto: Ain Liiva

Kolmapäeva pärastlõunal anti Rakvere Autotehnika Kia esinduses sportlastele üle kaks tuttuut sõiduvahendit. Kui üks täisvarustuses Kia Sportage läks Tere Kadrina Karude mängija Kristo Saage käsutusse, siis teise sai tippsporti tagasi tulev ujuja Ralf Tribuntsov.

Ralf Tribuntsov on viimastel aastatel olnud keskendunud treeneriametile, kuid teisi treenides on mees saavutanud sellise vormi, et detsembri alguses Rumeenias toimuval EM-il on ta Eesti koondise eest võistlustules. Vorm on tõesti hea, seda näitab ka viimase kuu jooksul kahe Eesti rekordi purustamine. "Vahepeal on vaja natukene eemal olla, et saada aru, milles sa tõesti hea oled," ütles Tribuntsov.

Ralf Tribuntsovi sõnul on tal uue auto üle siiralt hea meel, sest igapäevane logistika muutub nüüd palju lihtsamaks. "Tegelikult ma ei teadnud päris pikka aega, et auto saan, nii et see oli mulle ka üllatus. Praegu muidugi gabariiditunnetus on null, kogu aeg vaatad, et kuskile pihta ei sõidaks," rääkis Tribuntsov naerdes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles