RMK kutsub jõuludeks metsa loodusretkedele

Siim Mihailov
, ajakirjanik
Copy
Kahel nädalavahetusel, kokku kuue päeva jooksul, saab vaatetornide ja õpperadade juures lahendada nuputamisülesandeid, osaleda ühistel retkedel, grillida vahukomme või tokipiparkooke, ajada juttu päkapikkudega ning kohtuda jõuluvanaga. 
Kahel nädalavahetusel, kokku kuue päeva jooksul, saab vaatetornide ja õpperadade juures lahendada nuputamisülesandeid, osaleda ühistel retkedel, grillida vahukomme või tokipiparkooke, ajada juttu päkapikkudega ning kohtuda jõuluvanaga. Foto: Elmo Riig

Detsembri kahel esimesel reedel ning nädalavahetusel ootavad uudistajaid jõuludeks ehitud riigimetsa majandamise keskuse (RMK) külastusobjektid üle Eesti ning pühadeteemalisi tegevusi jagub nii tuppa kui ka õue, nii suurtele kui ka väikestele.

1.–3. ja 8.–10. detsembril korraldab RMK ettevõtmise "Jõulud metsas", mille käigus saab kaheksal RMK külastusobjektil lahendada nuputamisülesandeid, osaleda ühistel retkedel, grillida vahukomme või tokipiparkooke, ajada juttu päkapikkudega ning kohtuda jõuluvanaga.

"Valisime meie paljude rekonstrueeritud objektide seast välja just sellised kohad, kus oleks tore matkata ja loodust nautida, seega toimuvad "Jõulud metsas" tegevused just vaatetornide juures ja õpperadadel. Paneme neisse kohtadesse ürituse ajaks üles ka jõulutuled, seega tasub kindlasti arvestada, et parim aeg tuledesära nautida algab hämaruse saabudes," rääkis RMK külastuskorraldusosakonna juht Marge Rammo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles