Kadrinast asub teele abisaadetis Ukraina lastele ja sõduritele

Kevin Volter
Copy
Raivo Olev on koos kamraadidega toimetanud Ukrainasse abisaadetisi, kiirabiautosid, kuuliveste ja muud tarvilikku juba üle kümne korra.
Raivo Olev on koos kamraadidega toimetanud Ukrainasse abisaadetisi, kiirabiautosid, kuuliveste ja muud tarvilikku juba üle kümne korra. Foto: Andres Tohver

Eile soetas sõja esimestest päevadest alates ukrainlasi aidanud heategija, Kadrina ettevõtja Raivo Olev Mitsubishi maasturi, mille mõne päeva pärast koos auto soetamisel aidanud vabatahtlikuga sõjapiirkonda toimetab. Lisaks komplekteerib ta praegu Ukraina lastele abipakki, kuhu igaühel on võimalik oma panus anda.

Mitsubishi uuteks omanikeks saavad võitlejad Hersoni õhutõrjest ja praeguste plaanide kohaselt keerab Raivo Olev autonina Ukraina poole juba sel nädalavahetusel. Kadrinlase autos on vaba ruumi ning Ukraina organisatsioonil Даруй добро Україна on enne jõule käsil algatus aidata 400 last, kes on sõja tõttu oma kodudest, mis põhiliselt asusid Donetski oblastis, pidanud lahkuma.

"Minuga saab nendele lastele saata abi, mis neid sellisel raskel ajal kindlasti õnnelikumaks teeb," rääkis abistaja. "Kõik need lapsed on pidanud oma kodudest lahkuma "tänu" Venemaa agressioonile ja elavad ajutistes elukohtades Dnipropetrovski oblastis. Enamik pidid lahkuma kiiresti ja said kaasa võtta minimaalselt asju."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles