Õhutõrjepataljoni sõdurid harjutasid õhu- ja maasihtmärkide hävitamist

Merly Raudla
Copy
Kaks päeva kestnud laskeharjutused algasid kaitseväe keskpolügoonil maasihtmärkide laskmisega ja lõppesid Rutjal mudellennukite ning multirootordroonide mõjutamisega.
Kaks päeva kestnud laskeharjutused algasid kaitseväe keskpolügoonil maasihtmärkide laskmisega ja lõppesid Rutjal mudellennukite ning multirootordroonide mõjutamisega. Foto: Brigita Tokovenko

Täna lõppesid 1. jalaväebrigaadi õhutõrjepataljoni nooremallohvitseri erialakursuse laskmised, kus sõdurid harjutasid õhu- ja maasihtmärkide hävitamist.

"Kõik protseduurid kulgesid plaanipäraselt ­­– sõdurid said esimest korda kahuriga õhusihtmärke lasta ja see tuli neil väga hästi välja. Samuti oli näha, et õpitu on meelde jäänud, sest liikumine oli sujuv ja tõrkeid eemaldati kiiresti," ütles õhutõrjepataljoni ülem kolonelleitnant Kristjan Leimann.

Kaks päeva kestnud laskeharjutused algasid kaitseväe keskpolügoonil maasihtmärkide laskmisega ja lõppesid Rutjal mudellennukite ning multirootordroonide mõjutamisega. Laskmistel osalesid ka suurtükiväepataljoni sõdurid, kes lasid liikursuurtüki abirelvast ehk raskekuulipildujast Browning M2. Tabati kaht lennukit ja viit drooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles