Rakvere võrgumehed alistasid pingelises heitluses tabeli liidri

Merly Raudla
Copy
Parima mängija tiitel läks jagamisele vendade Pomerantside vahel, kes on treeneri sõnul meeskonna tugisammasteks olnud juba selle loomisest alates.
Parima mängija tiitel läks jagamisele vendade Pomerantside vahel, kes on treeneri sõnul meeskonna tugisammasteks olnud juba selle loomisest alates. Foto: Ain Liiva

Eesti esiliigas mängival BMF/Rakvere Võrkpalliklubil oli tegus nädalavahetus. Laupäeval alistasid rakverlased kodusaalis 3:1 turniiritabelis liidrikohta hoidva Tallinna Ülikooli tiimi. Pühapäeval vandusid meie mehed aga võõrsil 1:3 alla Audentese SG/NK võistkonnale.

Turniiritabelis praegu kolmandat kohta hoidev Rakvere Võrkpalliklubi oli laupäeval Tallinna Ülikoolist üle geimidega 25:19, 22:25, 25:22 ja 27:25.

"Nagu sport on. Kui ühel päeval oled pilvedes, siis teisel päeval põlvini mudas," tõdes meeskonna peatreener Mehis Täpp. Nii seekord läkski. Rakvere sai laupäeval liidri käest võidu kätte. Pealinna mehed olid ilmselt juba unustanud, mis tunne on vastasele alla jääda. "See ei olnud meie poolt ulmeliselt ideaalne mäng. Suutsime nad meie tavalise mänguga ära võita," avaldas Täpp. Meeskond tegutses tema sõnul ühtlaselt. "Kõik ootasid ja tahtsid seda," lisas peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles