Rakvere linnajuhid kohtusid ettevõtjatega

Mart Rauba
, ajakirjanik
Copy
Rakvere linnapea Triin Varek ja abilinnapea Neeme-Jaak Paap, taustal on T.A.K. Ehituse juhataja Andres Tamm ning projektijuht Taivo Naarits.
Rakvere linnapea Triin Varek ja abilinnapea Neeme-Jaak Paap, taustal on T.A.K. Ehituse juhataja Andres Tamm ning projektijuht Taivo Naarits. Foto: Kristel Mänd

Rakvere linnapea Triin Varek ja ettevõtlusvaldkonda kureeriv abilinnapea Neeme-Jaak Paap alustasid külaskäike Rakvere linna ettevõtjate juurde, et kuulda lähemalt nende käekäigu kohta ning arutada koostöö- ja tulevikuplaane.

Linnapea Triin Vareku sõnul on linnavalitsuses arutatud, kas taaskäivitada ettevõtjate ümarlauakohtumised, kus päevakajalistel ja linna arengut puudutavatel teemadel paar korda aastas juttu teha. "Kohtumised annavad võimaluse seda otse küsida, sest ettevõtjatel on kiire ning neid kohtumisele kutsudes peaks sellest sündima tulu kõigile. Kohtumiste laiem eesmärk on aga ka saada paremini tuttavaks, kui kõigi tegusate inimestega veel teed ristunud ei ole, ning see tagasiside, kuidas ja mida saame partnerina veel teha, et ettevõtjal natukenegi lihtsam oleks, on väga väärtuslik," ütles ta.

Ka ei ole Rakvere linn loonud eraldi oma tunnustussüsteemi, sest maakonna tasandil jagatakse Lääne-Virumaa Omavalitsuste Liidu (VIROL) kaudu tunnustusi eri kategooriates ja need on tunnustused kõigilt kaheksalt maakonna omavalitsuselt. Samas on omavalitsusi, kellel on lisaks oma tunnusüritused.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles