Lähipäevil pakase taandumist oodata pole (2)

Copy
Talvine loodus.
Talvine loodus. Foto: Dmitri Kotjuh

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi lähipäevil pakase taandumist oodata pole, pigem läheb ilm külmemaks.

Neljapäeva öösel on pilves ilm. Sajab lund ja tuiskab. Kirdetuul tugevneb 5–10, puhanguti kuni 14, saartel 10–15, põhjarannikul puhanguti kuni 22 m/s. Külma on 2–8, öö hakul Virumaal paiguti 12 kraadi. Päeval on pilves ilm. Sajab lund, mitmel pool tuiskab. Puhub kirde- ja idatuul 5–11, saartel ja rannikul kuni 14, puhanguti 20 m/s, pärastlõunal tuul järk-järgult nõrgeneb. Külma on 1–6 kraadi.

Reede öösel on pilves ilm. Sajab lund, põhjarannikul tuiskab. Puhub kirdetuul 4–9, põhjarannikul puhanguti kuni 15 m/s. Külma on 4–9 kraadi, rannikul kohati 1 kraad. Päeval on väheste selgimistega pilves ilm. Mitmel pool sajab lund, hommikupoolikul on pinnatuisku. Puhub põhjakaare tuul 3–9, ennelõunal põhjarannikul kirdetuul puhanguti 14 m/s, õhtu poole on tuul sisemaal nõrk ja muutliku suunaga. Külma on 4–9, paiguti 13 kraadi, saartel ja Loode-Eestis 1–4 kraadi.

Laupäeva öösel on pilves ilm. Mitmel pool sajab vähest lund. Puhub valdavalt läänekaare tuul 2–8 m/s. Külma on 3–9, paiguti 13 kraadi. Päeval on pilves ilm. Mitmel pool sajab vähest lund. Puhub muutliku suunaga tuul 2–7 m/s. Külma on 2–8 kraadi.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles