Torustiku leke Tapal jättis korterid külmaks

Andres Tohver
, ajakirjanik
Copy
Veeavarii tõttu köeti Tapa linna kortermaju neli päeva üksnes Üleviste katlamajaga, kui aga temperatuur nädalavahetusel järsult langes, siis sellest enam ei piisanud.
Veeavarii tõttu köeti Tapa linna kortermaju neli päeva üksnes Üleviste katlamajaga, kui aga temperatuur nädalavahetusel järsult langes, siis sellest enam ei piisanud. Foto: Ain Liiva

Eelmisel kolmapäeval selgus, et Tapa linnas Võidu puiesteel on keskkütte tagasivoolutoru hakanud lekkima. Kütmine korraldati ümber nii, et Leina tänava katlamaja lõpetas töö, Üleviste katlamaja lisas koormust, kuid osa kortereid jäid sellegipoolest külmaks. Probleemi lahendati mitu päeva.

Valgejõe tänaval majas number 8 elav Katri Lehtsalu andis pühapäeval sotsiaalmeedia kaudu teada, et tema majas on korterid juba nädal aega olnud säästurežiimil. «Tubades 15 kraadi ja täna on eriti põhjanaba tunne,» rõhutas ta.

Anni Mann, kes elab Tapal Üleviste 7 majas, mis on ometi katlamaja lähedal, avastas nädalavahetusel, et tema toas on vaid 16–17 kraadi sooja. Külm oli juba reedel, samuti laupäeval ja pühapäeva hommikul. «Radiaatorid olid leiged, väga leiged,» kurtis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles