Rakvere vallavolinikud ei taha kallurit ega Papiaru tänavat

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Rakvere vallavolikogu lahkas järgmise aasta eelarvet põhjalikult ja ei nõustunud remontima Papiaru tänavat. Samuti loobuti isekallutaja ostust.
Rakvere vallavolikogu lahkas järgmise aasta eelarvet põhjalikult ja ei nõustunud remontima Papiaru tänavat. Samuti loobuti isekallutaja ostust. Foto: Aivar Ojaperv

Rakvere valla järgmise aasta eelarve esimesel lugemisel hääletas volikogu sellest välja vastavalt 120 000 ja 60 000 suuruse investeeringu. Volinikud leidsid, et pole vaja osta 60 000 eurot maksvat isekallutajat ning Papiaru tänava remontimine pole ka nii tähtis, et seda peaks ilmtingimata tuleval aastal tegema.

Isekallutajale määratud raha muuks otstarbeks kasutamise kohta otsust veel ei tehtud, aga Papiaru tänava jaoks planeeritud 120 000 euro kohta leiti, et selle raha eest võiks remontida-taastada hoopis mõni teine liikluspind.

Papiaru tänav on Rakvere valla jaoks üks paras rist, nuhtlus ja kuluallikas. Tegemist on aktiivselt kasutatava tänavajupiga linna ja valla piiril, see ühendab linna Lennuki piirkonna vallas asuva Põhjakeskusega ja seal on palju transiitliiklust – seda kasutavad nii Lennuki tööstuspiirkonda, lihakombinaati kui ka JELD-WEN-i teenindavad suured veokid. Rakvere valla elanikud liiguvad sel tänaval vähe, samas kui tänavat lõhuvad eeskätt Rakvere linna territooriumil asuvatesse ettevõtetesse sõitvad raskeveokid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles