Piira lauda tõupull Ustav osales Tommy Cashi muusikavideos

Merly Raudla
Copy
Maheveisekasvataja Kalmer Visnapuu nentis, et oli nõus oma Ustavat video jaoks laenama, kui looma ei ahistata ega maaelu naeruvääristata.
Pildil loomakasvatusjuht Maire Järv, Ustav ja Tommy Cash pärast video filmimist. Mis on Ustava küljele kirjutatud, saab vaadata videost, kui see ilmub.
Maheveisekasvataja Kalmer Visnapuu nentis, et oli nõus oma Ustavat video jaoks laenama, kui looma ei ahistata ega maaelu naeruvääristata. Pildil loomakasvatusjuht Maire Järv, Ustav ja Tommy Cash pärast video filmimist. Mis on Ustava küljele kirjutatud, saab vaadata videost, kui see ilmub. Foto: Erakogu

Maheveisekasvataja Kalmer Visnapuu veisekarja pärl, 1300 kilo kaaluv simmentali tõugu tõupull Ustav pidas suve hakul just plaani, kuidas oma pruudi tähelepanu võita, kui tuli loomakasvatusjuht Maire Järv ning kutsus veise sõidule. Peagi saab punase-valgekirju võimas loom kümme korda kuulsamaks, sest ta osales Tommy Cashi muusikavideos.

Rakvere külje all Piiral elava Ustava jaoks on treilerisõit tuttav. Ta on nimelt siinsamas sündinud ja juba pisikesest peale näitustel oma ilu näitamas käinud. Loomakasvatusjuht Maire Järv rääkis, et loomade omanik Kalmer Visnapuu andis talle head nõu karjast pärl välja valida ning temaga pidevalt tegeleda ja näitustel käia. Siis on suur loom sellega harjunud ning ei ole tarvis teda präänikuga treilerisse meelitada.

Ühel maikuu päeval läks Ustav samuti hea meelega treilerisse. Nagu juba öeldud sai, oleks ta kindlasti kõige meelsamini pruudile mesijuttu ajanud, kuid ka oma hea sõbra ja kasvataja Maire Järvega sõidule minek tundus tore mõte olevat. Tookord võeti ette veidi üle sajakilomeetrine teekond Tallinnasse Paljassaarde, kus tuntud muusik Tommy Cash filmis muusikavideot. Enamasti messidel oma ilu näitama harjunud Ustav sai seekord hoopis kaamera ees särada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles