Raivo Riim esitles «Riimi riime»

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Raivo Riimi "Riimi riimidest" leiab tuumakat lugemist ja muhedat juhuluulet. Raamatut saab näha ja sirvida Rakvere Galeriis.
Raivo Riimi "Riimi riimidest" leiab tuumakat lugemist ja muhedat juhuluulet. Raamatut saab näha ja sirvida Rakvere Galeriis. Foto: Marianne Loorents

Rahutu ja tegus kultuurihing Raivo Riim, keda lugematud sõbrad-tuttavad iseloomustavad kui edevalt elujaatavat tantsulembi, aga ka kui sooja, tarka, teadmishimulist ja väsimatut õpetajat-õppijat, on pannud kaante vahele valiku kahekümne aasta jooksul Virumaa Teatajas ilmunud õpetusivaga mõtisklusi ehk kolumne ning lisanud peotäie juhuluuletusi.

Enam kui 250 lehekülge lennukaid ja tuumakaid mõtteid ning aegumatuid õpetusi on ajaproovile hästi vastu pidanud ning lugudest, mis jaotatud kolme proosa- ja ühte luulepeatükki, annab mõndagi ammutada ka tulevastel põlvedel. Tänuväärsel moel on teoses kirjas ka Raivo Riimi elu tähtsündmused ning erku muhedust loovad tema olemust suurepäraselt avavad Pirruse (Piret Mildebergi) illustratsioonid. Tõelise rosinana mõjuvad viie lapselapse joonistatud vannu ehk vanaisa portreed.

Riimi riimid.
Riimi riimid. Foto: Virumaa Teataja
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles