Elukaaslased nugadel Kurikuulsas Sääse paneelmajas valati sel korral verd

Copy
Esmaspäeva õhtul pöörasid Sääse tänava kortermajas tülli elukaaslased. Sama maja on sündmuste keskpunktiks olnud varemgi: kahe aasta eest süüdati seal korter.
Esmaspäeva õhtul pöörasid Sääse tänava kortermajas tülli elukaaslased. Sama maja on sündmuste keskpunktiks olnud varemgi: kahe aasta eest süüdati seal korter. Foto: Ain Liiva

Esmaspäeva õhtul oli politseil ja kiirabil taas asja Tamsalu linna Sääse asumisse, kus juba kurikuulsaks saanud paneelmaja ühes korteris olid tülli pööranud elukaaslased. 

Ilmselt armuseikluste tõttu alguse saanud suhete klattimises ei jäänud 30. eluaastates naine oma umbes 50-aastasele mehele sugugi alla ja osutus noaga vehkimises isegi osavamaks kui mees: haiglasse viidi mõlemad, kuid Virumaa Teataja andmetel olid mehe vigastused isegi raskemad kui naise omad. 

Politsei oli juhtunu kommenteerimisel üsna kidakeelne. "4. detsembril teatati politseile, et Tamsalus tekkis alkoholijoobes elukaaslaste vahel tüli, mille tagajärjel said mõlemad viga. Politseinikud andsid sündmuskohal kannatanutele esmaabi. Meedikud viisid naise ja mehe haiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses," on kirjas politsei pressiteates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles