Aegumatu kergejõustikusarja hooaeg käivitus Võrus

Kevin Volter
Copy
Parima tulemuse eest hoolitses Rakvere reaalkooli õpilane Josefine Joorits, kes võitis nooremate tüdrukute kõrgushüppe.
Parima tulemuse eest hoolitses Rakvere reaalkooli õpilane Josefine Joorits, kes võitis nooremate tüdrukute kõrgushüppe. Foto: Marko Mumm

Riigi mainekaima noorte kergejõustiku võistlussarja "TV 10 olümpiastarti" 53. hooaeg avati möödunud nädalavahetusel Võru kergejõustikuhallis. Esimesele etapile oli tulnud võistlema viimase kümne aasta rekordarv võistlejaid: 428 noorsportlast 96 koolist.

Lääne-Viru maakond on esindatud nelja koolivõistkonnaga. Suurte koolide seas asub eelmise hooaja tiitlit kaitsma Rakvere reaalkool ning kaasa lööb ka Väike- Maarja gümnaasium. Väikeste koolide arvestuses on esindatud Haljala kool ning Võsu, Roela ja Simuna kooli ühisvõistkond.

Võru etapil jõudsid autasustatavate hulka ehk esikuuikusse kolm meie noorsportlast: Josefine Joorits Rakvere reaalkoolist võitis 1.45-ga nooremate tüdrukute kõrgushüppe, Karl-Martin Lõune Väike-Maarja gümnaasiumist oli 1.35-ga neljas nooremate poiste kõrgushüppes ja Jaanika Meidla, kes võistles ainult individuaalarvestuses, aga esindas Kiltsi põhikooli, oli 10.82-ga viies vanemate tüdrukute kuulitõukes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles