Tamsalus pussitamises osalenud mees on tapmise eest 13 aastat kinni istunud

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Käerauad
Käerauad Foto: Shutterstock

Tapmise eest parajasti 13-aastast karistust kandnud Jevgeni Laugal taotles 2014. aastal ennetähtaegset vabastamist. Kohus sellega ei nõustunud, sest muu hulgas oli ta vangis istumise ajal pannud toime vägivallakuriteo vanglaametniku suhtes, saanud 16 distsiplinaarkaristust ja meditsiiniosakond oli tal diagnoosinud alkoholi-, heroiini- ja teiste opiaatide sõltuvuse.

Nüüdseks on mees vaba, aga mitte vabaduses – tal lasub kahtlus esmaspäeval Tamsalus Sääsel toimunud pussitamises, kuid ta sai peretülis ka ise raskelt viga ning viibib haiglas.

Prokuratuuri väitel on kinni peetud mees, kes oli esmaspäeva õhtul osaline pussitamises Tamsalu linnas Sääsel. «Esmaspäeva õhtul toimus Tamsalus elukaaslaste vahel tüli, mille lahendamiseks kutsuti välja politsei. Tänaseks on kinni peetud konfliktis osalenud 49-aastane mees, kes sai ka ise vigastusi. Juhtunud sündmuste osas on alustatud kriminaalmenetlust ning täpsemad asjaolud on selgitamisel,» vastas Virumaa Teataja päringule Viru ringkonnaprokuratuuri prokurör Elle Karm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles