Laulupoisid ja orkester jagavad helisevat jõuluootust

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Virumaa Poistekoori tunamullusel jõulukontserdil oli solistiks dirigent Tõnis Sarap. Tänavu lauldakse jõuluootuse ajal koos Tallinna Tehnikagümnaasiumi Poistekooriga, aga tulekul on ka traditsiooniline kirikukontsert.
Virumaa Poistekoori tunamullusel jõulukontserdil oli solistiks dirigent Tõnis Sarap. Tänavu lauldakse jõuluootuse ajal koos Tallinna Tehnikagümnaasiumi Poistekooriga, aga tulekul on ka traditsiooniline kirikukontsert. Foto: Inna Grünfeldt

Virumaa Poistekoor, Tallinna Tehnikagümnaasiumi Poistekoor ja Tallinna Tehnikaülikooli Puhkpilliorkester ühendavad hääled, et anda laupäeval, 9. detsembril kell 16 Rakvere riigigümnaasiumis kaunis kontsert.

Kontserdi "Jõulu ootel" kavas on jõuludest ja pühadeootusest jutustavaid laule nii Eestist pärit heliloojatelt kui ka rahvusvaheliselt tuntud autoritelt. Kõlavad Juhan Aaviku, Riho Pätsi, Olav Ehala, Stingi ja Jean Sibeliuse laulud. Toredat äratundmist pakuvad laulude vahele pikitud jõuluteemalised muusikapõimikud orkestri esituses. Kontserti dirigeerivad Elina Kaasik, Diana Mäeväli, Martin Einmann, Andrus Siimon, Tõnis Sarap ja Tarmo Kivisilla.

Virumaa Poistekoori ja Tallinna Tehnikagümnaasiumi Poistekoori dirigent Elina Kaasik ütles, et tuttavad ja armastatud jõululaulud – nende seas "Maa on nii kaunis", "Talveöö", "Jõulud kodutalus", samuti "Bells of Christmas", "Polar Express", "A Child is Born" ning "The Most Wonderful Time" – saavad Tallinna Tehnikaülikooli Puhkpilliorkestri, Virumaa Poistekoori ja Tallinna Tehnikagümnaasiumi Poistekoori esituses uue hingamise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles