Haljala vallavanem pälvis suure tunnustuse

Andres Tohver
, ajakirjanik
Copy
Anti Puusepp kaugtööd soosiva juhi auhinnaga.
Anti Puusepp kaugtööd soosiva juhi auhinnaga. Foto: PARE

5. detsembril tunnustasid Targa Töö Ühing ja Eesti Personalijuhtimise Ühing PARE konkursi "Kaugtöö tegija 2023" raames eesrindlikke kaugtööd praktiseerivaid organisatsioone, nende seas Haljala vallavalitsust. Parima kaugtööd soosiva juhi tiitli pälvis tänavu Haljala vallavanem Anti Puusepp.

Haljala vallavanem Anti Puusepp sõnas, et kaugtöö on muutunud normaalsuseks ja nii peab ka kohalik omavalitsus sellega kohanema. "Vallavanemana olen mitmeid ametikohti täites näinud, et lõpuks ei saa määravaks mitte palganumber, vaid paindlikkus, mida tööandja on valmis väärt spetsialistile pakkuma," ütles Puusepp.

PARE tegevjuht Kai Saard tunnustas nii Anti Puuseppa kui ka Haljala valda kaugtöö soosimise eest. "Suur rõõm on näha, et kaugtööd praktiseerivad ja soosivad ka avaliku sektori asutused, sest see murrab müüti sellest, et kohalikes omavalitsustes ja riigiasutustes ei ole võimalik mujalt töötada. Paindlik töökorraldus meelitab kindlasti ka rohkem tublisid töötajaid avaliku sektori poole," rääkis Saard.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles