Kaidi Kivioja lõpetas Bahreinis põneva võistluse esikuuikus

Merly Raudla
Copy
Kaidi Kivioja pälvis Miamis 10. koha.
Kaidi Kivioja pälvis Miamis 10. koha. Foto: Janos M. Schmidt

Viimase kolme aastaga edasiminekut tundnud Rakvere juurtega Eesti parim naistriatleet Kaidi Kivioja pälvis Ironman 70.3 Bahreini võistlusel PRO klassis naiste seas kuuenda koha koguajaga neli tundi, kaks minutit ja 20 sekundit.

Kivioja ujus 1,9 kilomeetrit ajaga 26 minutit ja 54 sekundit, millega tuli kümnenda PRO klassi naisena veest välja. 90-kilomeetrise rattadistantsi väntas eestlanna läbi kahe tunni, üheksa minuti ja 49 sekundiga ning lõpetuseks jooksis poolmaratoni ajaga üks tund, 22 minutit ja 16 sekundit.

"Võin oma stardiga väga rahule jääda. Ujumine oli suhteliselt suures grupis koos naistega, kellele olen varem kaotanud," ütles Kivioja ja lisas, et näiteks Lahtis toimunud MM-il jäi ta neile alla ühe minutiga. "Tähendab, et juba ujumine läks seekord päris hästi," lausus naistriatleet võistluse järel. Rattarajal oli sportlase enesetunne samuti päris hea ja ta sõitis koos kolme teise naisega, kes samuti on tavaliselt Kiviojast tugevamad olnud. "Seekord suutsin ka ise grupi ees tööd teha," väljendas Kivioja rahulolu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles