Kirjastus kogub ninatarku küsimusi

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Raamat "Miks munad kukuvad?" ootab järje tarvis laste küsimusi.
Raamat "Miks munad kukuvad?" ootab järje tarvis laste küsimusi. Foto: Kirjastus Argo

Kirjastus Argo kutsub koguma laste nutikaid ja natuke ninatarku küsimusi, et teadlaste abiga leida neile vastused ning teha tore tarkuseraamat.

Esimene lasteraamat küsimuste ja vastustega "Miks munad kukuvad? Laps küsib, teadlane vastab" on juba lugejate kätte jõudnud, aga kindlasti on lastel veel tohutul hulgal küsimusi, millele vastamisega täiskasvanu jänni jääb.

Kirjastus Argo soovitab igaühel, kelle õde või vend, laps, lapselaps, sõbra võsuke või naabrite järeltulija esitab küsimuse, mis esimese hooga pahviks lööb või millele ei oska vastata, panna küsimus kirja ja saata kirjastusele.

Esitatud küsimusele vastavad Eesti teadlased või arstid ning nende kõrvale joonistab kunstnik Piia Maiste muhedad pildid, mis aitavad lapsel vastusest paremini aru saada.

Parimatest, nutikamatest ja tabavamatest küsimustest-vastustest pannakse kokku raamat, mis ilmub järgmise aasta sügisel. Iga raamatusse pääsenud küsimuse autor saab kingiks tasuta raamatu.

Kirjastus Argo ootab 2–10-aastaste laste küsimusi 31. märtsini. Küsimuse juurde tuleb lisada lapse nimi, vanus ja lapsevanema meiliaadress. Kontaktid leiab kirjastuse Argo kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles