Videointervjuu 5Miinust: meie võrdlemine Kreisiraadioga on meelevaldne ja solvav

Copy
5Miinust ehk Kohver, Lancelot, Päevakoer ja Põhja-Korea avaldas sel aastal kolm uut lugu, sai Haljala vallalt auväärse tunnustuse, külastas Vormsi saart ja jäi ühe liikme võrra väiksemaks.
5Miinust ehk Kohver, Lancelot, Päevakoer ja Põhja-Korea avaldas sel aastal kolm uut lugu, sai Haljala vallalt auväärse tunnustuse, külastas Vormsi saart ja jäi ühe liikme võrra väiksemaks. Foto: Ain Liiva

Kuidas möödus rämmaribändi 5Miinust aasta? Millest ikkagi räägib nende ja Puuluubi ühistööna Eesti Laulule esitatud pala "(nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagi"? Miks korraldatakse üks vähestestest tänavustest kontsertidest järgmisel nädalal just Võsu spordihoones ja kes on Eesti popstaaridest kõige mõttetum mees? Mehed räägivad suu puhtaks Võsul filmitud pikemas videointervjuus.

Oma loominguga Võsule tuntuse toomise eest pälvis bänd veebruaris ka Haljala valla tunnustuskirja. Aukodanikud rääkisid Võsuga seoses nii mõnegi värvika mälestuse, samuti tagastasid õnnelikult laenutuskasti Põhja-Korea ema raamatu.

Muuseas saame videost teada, kuhu kleebiti kaheksa aastat tagasi kõige esimene 5Miinuse kleeps, miks Võsu poest varastada ei tohi, milline on üks ja ainus põhjus volikokku kandideerimiseks ja mida paistab toovat uus aasta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles