Vinni võimukriisi järellainetusena vahetati välja spordikeskuse juht

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
AS-il Vinni Spordikompleks läheb majanduslikult halvasti ja vallavõim peab selle põhjuseks ebakompetentseid juhatajaid.
AS-il Vinni Spordikompleks läheb majanduslikult halvasti ja vallavõim peab selle põhjuseks ebakompetentseid juhatajaid. Foto: Ain Liiva

AS Vinni Spordikompleks sai neljapäeval uue juhi, kelleks on poliitik ja ettevõtja Marti Kuusik (EKRE). Eelmine juhataja Arnu Lippasaar (SDE) jõudis ametis olla vaid kolm kuud. Hiljuti Vinni vallavolikogu esimeheks saanud Evelin Poolamets (EKRE) ei varjanud, et spordikompleks ja võimuvahetus vallas on omavahel seotud.

AS Vinni Spordikompleks kuulub vallale, kes nimetab ametisse ka asutuse nõukogu. Viimase esimees Kaido Höövelson (keskerakond) ütles, et nõukogu liikmete ja Arnu Lippasaare nägemus spordikompleksi juhtimisest oli erinev ja seepärast otsustatigi Arnu Lippasaar Marti Kuusiku vastu välja vahetada. 

"Ma väga detailidesse ei laskuks, milles meie eriarusaam seisnes, aga nõukogu arvates ei saa spordikompleksi nii juhtida, et vallalt küsitakse majandamiseks kogu aeg raha juurde," rääkis Höövelson. "Juhataja vahetamine oli nõukogu otsus, aga kuna asutus kuulub vallale, siis ma ei hakka varjama, et vastav soovitus tuli ka sealtpoolt."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles