Reet Relviku imeline bridžiaasta lõppes kõige tähtsama karika võiduga

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Reet Relvik võitis tänavu Eesti meistrivõistlustelt segapaarismängus hõbeda. Naispaarismängus jäi ta pronksist kõige napimalt ilma. Hooaja lõpuks tuli aga Rakvere Bridži Seltsi karikavõistluste esikoht.
Reet Relvik võitis tänavu Eesti meistrivõistlustelt segapaarismängus hõbeda. Naispaarismängus jäi ta pronksist kõige napimalt ilma. Hooaja lõpuks tuli aga Rakvere Bridži Seltsi karikavõistluste esikoht. Foto: Vladislav Musakko

Rakvere Bridži Seltsi hooaeg lõppes karikavõistluste finaaliga, mille järel meesmängijad naljaga pooleks võrdõiguslikkust nõudma hakkasid, sest absoluutse võidu ja ühtlasi parima naismängija tiitli napsas Reet Relvik, aga hooaja parimale meesmängijale reglement eraldi karikat ette ei näe.

Rakvere Bridži Seltsi karikavõitja selgub kogu hooaja ning aasta lõpus mängitava kahe individuaalturniiri tulemuste summeerimisel, kusjuures viimased on tublisti suurema kaaluga. Senised karikavõistlused on teadaolevalt alati võitnud keegi Rakvere klubi meesmängijatest, kuid sel korral võidutses Reet Relvik. Karikavõit oli sümboolne punkt tema niigi väga edukale hooajale.

​Suvel Võsu bridžifestivali raames toimunud segapaaride Eesti meistrivõistlustel võitis Relvik koos klubikaaslase Erkki Valmraga hõbemedali. Eesti naispaaride meistrivõistlustel jäi ta koos Riina Arpoga mängides esimesena medalita. Karikavõistluste finaalis oli Reet Relvik aga esimesel individuaalturniiril esimene ja teisel kolmas, mis tähendas kokkuvõttes kindlat võitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles