Kuidas käed kõige kiiremini makaronideks saada? Kikkpoksi trennis loomulikult

Merly Raudla
Copy
Kui kikkpoksija kutsub trenni, siis tuleb minna.
Kui kikkpoksija kutsub trenni, siis tuleb minna. Foto: Marianne Loorents

"Asend paika. Kui ma veel pean korrigeerima, tuleb viis kätekõverdust," pani kikkpoksija Taur Guitor treeningul reeglid paika. Siinkirjutaja proovis kätekõverduste asemele kas kükid või kõhulihaste harjutused kaubelda, kuid treener ütles, et temaga ei ole kõige kergem läbirääkimisi pidada.

Kui kikkpoksija kutsub trenni, siis tuleb minna. Hiljuti Rakveres Underground Fight Nighti põhimatšil üles astunud Taur Guitor teab, kuidas saada kiireks ja osavaks, ning on nõus oma teadmisi teistegagi jagama. Peamiselt juhendab Vajangul elav Guitor treeninguid ülikoolilinnas spordiklubis Gorsagym, kuid on nõus ka Virumaal huvilistega tegelema. Ta pakub nii kikkpoksi, Tai poksi, K1 kui ka poksitrenne ja samuti üldkehalist ettevalmistust. "Mida inimene soovib, seda saab," ütles Guitor ja lisas, et kui inimene soovib trenni tulla, on ta pakkumistele avatud.

Treener selgitas algajale, et treening käib tsüklitena. Kõigepealt kolm minutit harjutusi ning siis minut teistsugust liikumist. On ju poksis ja kikkpoksis raund kolm minutit, ning kui treeningul ollakse selle aja jooksul liikuma harjutud, oskab keha juba kella vaatamata tegevusi plaanida, et jaksaks ikka lõpuni võidelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles