Kui jõuludeks on klassikalisest hapukapsast, verivorstist ja ahjupraest juba isu täis söödud, võiks appi võtta grilli. Mõte piparkoogimarinaadis lihast ning verikäki, hapukapsa ja pohlamoosiga hamburgerist paneb ilmselt kulme kergitama. Kes aga julge sammu ette võtab, ei pea pettuma.
Tellijale
Grillilt tulevad põnevad jõuluroad
Haljalas elavad Merli Tammi-Jõeveer ja Tauno Jõeveer on grilliusku. Aastaid grillimisvõistlustel käinud ning esikohti noppinud Grillministeeriumi eestvedajad teavad, et hõõguvate süte kohal valmistatud söögil on eriline maitsenüanss. Jõulutoidu grillimise mõttest võtsid nad kohe tuld. Ka menüü kokkupanek läks libedalt, kuna mõnda rooga oli Grillministeerium varem teinud.