Reisirongid hakkavad ülesõidukohtadel aeglasemalt liikuma (1)

Merly Raudla
Copy
Tapa–Narva, Tapa–Tartu ja Tartu–Valga lõigu 39 ülesõidukohal sätestatakse Elroni diiselrongidele kiiruspiirang kuni 60 km/h.
Tapa–Narva, Tapa–Tartu ja Tartu–Valga lõigu 39 ülesõidukohal sätestatakse Elroni diiselrongidele kiiruspiirang kuni 60 km/h. Foto: Mihkel Maripuu

Reisirongide ja rööbastee turvangusüsteemide koostoime ohutuse kindlustamiseks kehtestatakse ajutised kiiruspiirangud Elroni diiselreisirongidele osal Narva, Tartu ja Valga suuna ülesõidukohtadel.

"Raudteel on ohutus alati kõige tähtsam, ja kuna on esinenud olukordi, kus reisirongide ja rööbastee turvangusüsteemide koostoime on olnud häiritud, siis sündis otsus selles lähtuvalt," kommenteeris AS-i Eesti Raudtee ohutusteenistuse juht Tarvi Viisalu. Seetõttu on tema sõnul esinenud ka üksikuid olukordi, kus sõidukijuhi jaoks ülesõidukoha foorid ja/või tõkkepuu pole korrektselt töötanud.

Tapa–Narva, Tapa–Tartu ja Tartu–Valga lõigu 39 ülesõidukohal sätestatakse Elroni diiselrongidele kiiruspiirang kuni 60 km/h. See toob alates 2. jaanuarist kaasa muudatused reisirongide idasuuna sõiduplaanides.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles