Pühadeeelsed ostlejad viisid Sokusarve toiduleti pea viimse riismeni tühjaks

Copy
Sokusarve perenaine Õnne Kotkas ütles, et enne jõule on Rakveres alati väga tore käia.
Sokusarve perenaine Õnne Kotkas ütles, et enne jõule on Rakveres alati väga tore käia. Foto: Marianne Loorents

Rakvere Põhjakeskuse koridoris oli täna pühadeeelselt palju toidulette. Sai valida nii juustu kui ka lihakaupa. Kui juustulett oli kella viie paiku õhtul veel lookas, siis Sokusarve letil olid alles vaid mõned purgid angerjat.

Harjumaa väikese perefirma Sokusarve perenaine Õnne Kotkas oli täna koos peremehega Põhjakeskuses kaupa müümas. Nende kaupa leiabki peamiselt Harjumaalt ning Lääne-Virumaalt. 

14 aastat tagasi loodud pereettevõtte letist sai osta mitmesuguseid hõrgutisi, näiteks sinki, suitsuparti, suitsuvorsti ja marineeritud kala. "Meil oli suitsutatud triibuliha, karbonaadi, sea välisfileed. Põdravorsti osteti väga hästi. Kala oli. Pardifileed osteti ka väga hästi," loetles perenaine kaupa, mis täna kõik müügiks läks. "Tasus tulla. Enne jõule on väga tore siin käia," kiitis Õnne Kotkas.

Tagasi üles