Reportaaž toidupoest: popimad kaubad on otsas, kuid jõululaua saab kaetud

Merly Raudla
Copy
Grossi toidupoes oli kaks päeva lihamöll. Täna kella neljaks pärastlõunal oli kogu liha, millest jõulupraadi valmistada, otsa saanud.
Grossi toidupoes oli kaks päeva lihamöll. Täna kella neljaks pärastlõunal oli kogu liha, millest jõulupraadi valmistada, otsa saanud. Foto: Marianne Loorents

Jõulureedel olid Rakvere toidupoed rahvast täis. Kärudesse laaditi nii sülti, kapsast, salateid kui ka lihakraami, millest jõulupraadi teha. Nii mõneski kaupluses oli osa tooteid otsas, kuid jõululaud ei jää kellelgi selle tõttu katmata.

Lõuna paiku olid kõik Rakvere Krooni Selveri kärud kasutuses: näha oli, et inimesed ostsid tavapärasest rohkem asju, ja käe otsas kõlkuvas korvis ei oleks neid mugav tassida olnud.

Lõuna ajal Selveris punase kala fileed veel jätkus, õhtuks oli see otsas. Aga kõiksugu muud kalakaupa oli külluses. Asi see siis tervet kala ise fileerida.
Lõuna ajal Selveris punase kala fileed veel jätkus, õhtuks oli see otsas. Aga kõiksugu muud kalakaupa oli külluses. Asi see siis tervet kala ise fileerida. Foto: Marianne Loorents
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles