Vinni spordikompleksi eksjuhataja: võibolla kardeti, et hakkan liiga palju infot valdama

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Arnu Lippasaar jõudis Vinni spordikompleksi juhtida vaid kolm kuud.
Arnu Lippasaar jõudis Vinni spordikompleksi juhtida vaid kolm kuud. Foto: Marianne Loorents

Detsembri keskpaigas tagandati Vinni spordikompleksi nõukogu otsusega ametist kompleksi juhataja Arnu Lippasaar, kes oli seda tööd teinud vaid kolm kuud. Lippasaare ametiajal jõudis Vinni vallas laguneda võimukoalitsioon ja tekkida uus ning pooled ei varjagi, et poliitikal ja spordikompleksi juhataja ametikohal on seos.

Uus EKRE, Isamaa ja osast keskerakonna saadikutest koosnev võimuliit heidab eelmisele vallavõimule eeskätt ette probleeme vallale kuuluvas ettevõttes AS Vinni Spordikompleks. Spordikompleks on juhtimisvigade tõttu võlgades, vahetatud on nii nõukogu liikmeid kui ka juhatajat. Arnu Lippasaar sai kompleksi tegevjuhiks septembris, kui Vinni vallas oli võimul veel eelmine koalitsioon. Uue koalitsiooniga kujunes tema koostöö väga lühikeseks, aga asjad ei ole nii lihtsad, et uus vahetas välja vana – tegelikult on uue koalitsiooni kaks võtmeisikut Toomas Väinaste ja Kaido Höövelson, kes tänu vanast koalitsioonist äratulekule said uue nurgakivideks ja olid ka vana koalitsiooni ajal Vinni spordikompleksiga tihedalt seotud. 

Arnu Lippasaar, teie tagandamine Vinni spordikeskuse juhataja ametikohalt tuli ootamatult, ainult kolm kuud saitegi seda tööd teha. Teie enda hinnang: kas oligi sinna siis paremat spetsialisti vaja või on põhjus kuskil mujal?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles