Meie maakonna Grossi poodidest osteti pühade eel üle 13 tonni sealihatooteid

Merly Raudla
Copy
Turukaubamaja lihalett jõulupühade eel. Rakvere suurimas Grossi poes müüdi enne pühi neli tonni sealiha. Jäi veel puudugi.
Turukaubamaja lihalett jõulupühade eel. Rakvere suurimas Grossi poes müüdi enne pühi neli tonni sealiha. Jäi veel puudugi. Foto: Marianne Loorents

Enne jõulupühi käis kohaliku suurettevõtja Oleg Grossi toidupoodides liharalli.

OG Elektra AS-i juhatuse liige Kertu Olu ütles, et meie maakonna 14 kauplusesse läks pühadeks müüki üle 13 tonni sealihatooteid. Kõige rohkem sealiha, pea neli tonni, pandi müügile Rakvere Turukaubamajas. "Nagu me kõik ise nägime ja numbrid näitavad, siis see kõik ka ära müüdi ja jäi veel puudugi," tunnistas Olu. Jõululaupäeva eel oli Turukaubamajas sealiha kahel päeval väga suur müügihitt ning laupäeval kella neljaks pärastlõunal oli see otsas. Saada oli vaid kamarat ja rupskeid.

Olu sõnul osteti pühade eel ja pühade ajal kõige traditsioonilisemaid asju. "Sealiha oli tõesti populaarne, ära müüdi kõik, mis poodi jõudis. Ja nagu alati, kuuluvad jõulude juurde verivorstid, kapsad igas versioonis ja mandariinid," märkis juhatuse liige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles