KitchenAid mikser - iga kokkaja unistus

Kaup24
Copy
Foto: Pixabay

Armastad valmistada maitsvaid kooke? Või on sinu kireks hoopiski pasta või siidiselt pehme kartulipüree valmistamine? Olenemata sellest, mis täpselt on sinu signatuurroaks, ikooniline KitchenAid mikser muudab kokkamise lihtsaks ja rõõmsaks. Saa teada, miks just see mikser on vallutanud nii palju südameid ja uuri välja, kust see ka endale soetada.

Miks on KitchenAid mikser niivõrd hea?

KitchenAid ei ole kindlasti kaubamärk, mida kodukokad või professionaalsed kokad ei teaks. Kuid mis peitub selle ikoonilise seadme taga ja kas tõesti muudab see igat tüüpi roogade valmistamise lihtsamaks?

Pole palju öeldud, et KitchenAid mikser on võitnud tuhandete inimeste südameid. Kindlasti esteetilist disaini hindavad inimesed armastavad selle seadme voolujoonelist disaini, millel silm justkui puhkaks, ning kokad multifunktsionaalsust kui ka efektiivsust. Tõesti, kõik see, alates kaunist disainist kuni suurepärase jõudluseni on ühes KitchenAid tootes. Ja mitte ainult mikseris, vaid ka KitchenAid teised tooted nagu blenderid, kohvimasinad, rösterid ja veekeedukannud on sama head.

Brändi valikust leiab nii käsi-, saumikserid kui ka kõige populaarsema ja armastatuima Artisan mikseri, mis on omakorda saadaval erinevate mudelitena. Põhjused, miks valida KitchenAid Artisan mikser:

  • Mikseril on palju erinevaid kiiruseid, mis võimaldab ettevaatlikult sisse segada õrnu koostisosasid, kuid vajadusel kasutada ka kiiremat segamise funktsiooni.
  • Kiire ja põhjalik segamine on tagatud ainulaadse planetaarülekandega.
  • KitchenAid mikser sobib lausa mitme kilogrammi raskuse leivataigna sõtkumiseks.
  • Kaasas on peamised otsikud, millega vispeldada, segada ja sõtkuda, aga juurde on võimalik soetada mitmeid teisi tarvikuid, nagu näiteks pastapressi või -rulli, köögikombaini ja palju muud.
  • Kaunis disain, mis on saadaval paljudes erinevates värvitoonides, muutes selle sobitamise kogu sinu köögi disainiga imelihtsaks.

Seega sobib KitchenAid mikser kõikidesse nendesse kodudesse, kus armastatakse kokata ja seda ka suuremale seltskonnale, sest võimas mikser suudab korraga toimetada suuremate taigna ja muude toitude kogustega.

Kust osta KitchenAid mikser?

KitchenAid tooteid müüakse paljudes kohtades, nii kauplustes kohapeal kui ka e-poodides. Nii Kaup24 kui ka Hansapost müüvad KitchenAid tooteid, millega köögis toimetamine muuta veelgi mugavamaks. Kuna tegemist on suure väljaminekuga, tasub KitchenAid mikser osta usaldusväärselt edasimüüjalt ning enne ostu sooritamist viia end kurssi erinevate saabuvate kampaaniatega, mille raames on võimalik soetada toode eriti hea hinnaga. Kaup24 ja Hansapost tagavad alati head hinnad ja pakkumised koos suurepärase valikuga. Seega olenemata sinu värvivaliku eelistusest, leiad e-poodidest just endale sobiva toote. Olgu selleks siis valge, roosa või punane KitchenAid mikser.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles