AS-i Rakvere Haigla nõukogu esimeheks sai Ralf Allikvee

Andres Tohver
, ajakirjanik
Copy
Ralf Allikvee.
Ralf Allikvee. Foto: Dmitri Kotjuh

AS Rakvere Haigla valis reedel uueks nõukogu esimeheks tunnustatud arsti ja haiglajuhi Ralf Allikvee, kes on töötanud mitmes Eesti haiglas onkoloogiakirurgina ning olnud pikalt ametis ka Tallinna Mustamäe haigla peaarstina ja Ida-Tallinna keskhaigla juhatuse esimehena.

Rakvere haigla on üks kahest Eesti maakonnahaiglast, mille omanikeks on jäänud kohalikud omavalitsused. Linna- ja vallajuhid leidsid üksmeelselt, et meditsiiniturul edukalt konkureerimiseks ning kohaliku kõrgtasemel arstiabi tagamiseks on vajalik suurendada erialast kogemust ja kompetentsi haigla juhtimises.

"Mul on ülimalt hea meel, et leidsime aruteludel doktor Allikveega Rakvere haigla rolli ja võimaluste üle meie meditsiinimaastikul kiiresti üksmeele – seda nii tavameditsiini tulevikust rääkides kui ka Tapal baseeruvatele liitlasvägedele osutatavate teenuste paketi laiendamise soovide osas," rääkis viimased paar kuud AS-i Rakvere Haigla nõukogu esimehe kohusetäitja rollis olnud Rakvere linnavolikogu esimees Mihkel Juhkami.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles