Rakvere kultuurikeskus soovib tunnustada kultuuritublisid

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Rakveres on palju aktiivseid kultuurikollektiive, üks neist on rahvamuusikaansambel Kungla.
Rakveres on palju aktiivseid kultuurikollektiive, üks neist on rahvamuusikaansambel Kungla. Foto: Martin Piir

Rakvere kultuurikeskus koos Rakvere kultuurikeskuse nõukoguga soovivad tunnustada silmapaistvaid Rakvere linna kultuurielu viljelejaid ja toetajaid.

Tunnustamise eesmärk on väärtustada üksikisikuid, meeskondi, kollektiive ja organisatsioone, kes oma tegevusega on oluliselt kaasa aidanud Rakvere linna kultuurielu rikastamisele ja arengule.

"Meil on väga palju aktiivseid ja silmapistvaid kultuurielu tegelasi: kollektiive, kogukondade esindajaid, sündmuste korraldajaid, kunstnikke, kultuurielu toetajaid, inimesi, tänu kellele Rakvere kultuur elab. Aeg on neid märgata ja tunnustada," sõnas Rakvere kultuurikeskuse direktor Eve Alte.

Kultuurivaldkonna tunnustus antakse välja neljas kategoorias: ärgas kollektiiv – kultuurkollektiivid, trupid, grupid, ansamblid jne; tõusev täht – noor tegija; kirgas tegu – väga meeldejääv tegu või kollektiiv/isik, kelle tehtud tegu on rikastanud/kirgastanud linna kultuurielu; väsimatu panustaja – kollektiivi/kogukonna juht, ettevõte või isik, kes panustab kultuuri toetamisse ja/või on ideede generaator, sündmuste eestvedaja, kes on inspireeriv ja uuendusmeelne ning oma tegevusega aidanud kaasa kultuurielu arengule.

Kirjalikke ettepanekuid kandidaatide kohta võivad esitada kõik füüsilised ja juriidilised isikud kultuurikeskuse kodulehe kaudu või e-posti aadressil kultuurikeskus@rakvere.ee hiljemalt 7. jaanuariks.

Ettepanekusse tuleb kirja panna kandidaadi andmed, tema tegevuse lühitutvustus ja tunnustuse kategooria. Tingimustega saab lähemalt tutvuda Rakvere kultuurikeskuse kodulehel.

Laureaadid kuulutatakse välja 13. jaanuaril kell 13 Rakvere Keskväljakul kultuuririkkuse aasta vastuvõtmisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles