Virulaste raamat kuulutati Aasta Rosinaks

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Kunstnik Kristel Maamägi (keskel) kujundas ka näituse avamise peolaua raamatuillustratsioonide stiilis. Vasakul Stella Skulatšjova ja paremal Maarja Yano raamatu "Ole sa, kes sa oled" esitlusel ja illustratsioonide näituse avamisel Rakveres Lääne-Virumaa keskraamatukogus.
Kunstnik Kristel Maamägi (keskel) kujundas ka näituse avamise peolaua raamatuillustratsioonide stiilis. Vasakul Stella Skulatšjova ja paremal Maarja Yano raamatu "Ole sa, kes sa oled" esitlusel ja illustratsioonide näituse avamisel Rakveres Lääne-Virumaa keskraamatukogus. Foto: Inna Grünfeldt

Eesti lastekirjanduse keskus andis täna üle Aasta Rosina auhinna eelmise aasta kõige omanäolisemale lasteraamatule "Ole sa, kes sa oled. Ettelugemise lood".

Valiku tegi kõikidest lastekirjanduse keskuse töötajatest koosnev žürii, kellele jäi silma Andry Ervaldi kirjutatud ja Kristel Maamägi illustreeritud raamat "Ole sa, kes sa oled. Ettelugemise lood" kirjastuselt Kirimiri.

Kirjanik Andry Ervald oli Virumaa Teataja ajakirjanik, nii raamatu koostaja, Andry tütar Maarja Yano, kunstnik Kristel Maamägi kui ka kujundaja Stella Skulatšjova on juurtelt virulased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles