OG Elektra peol tantsutavad sel korral rahvast 80-ndate ülemaailmsed menubändid

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
OG Elektra firmapeol käib tuhandeid külalisi ja nad mahuvad Rakvere spordihoonesse hädavaevu ära.
OG Elektra firmapeol käib tuhandeid külalisi ja nad mahuvad Rakvere spordihoonesse hädavaevu ära. Foto: Marianne Loorents

OG Elektra igatalvised firmapeod on muutunud juba väikest viisi legendaarseks ja endise  hooga pannakse edasi tänavugi. Rakvere spordihallis 27. jaanuaril toimuvale peole oodatakse umbes 3000 külalist, keda hakkavad tantsutama kuus ansamblit, teiste seas 1980.–1990. aastate menubändid Alphaville ja Ace of Base.

OG Elektra ja omanimelise jaeketi Grossi Toidukaubad omanik Oleg Gross tunnistas, et esinejate valikus on igal aastal mõni selline, kes temas isiklikult tekitab nostalgiat ja kes ammustel aegadel tegi tema lemmikmuusikat. Sel korral on rahva lõbustajaid-tantsutajaid kuus: Alphaville, Ace of Base, Ice MC, Terminaator, Karl-Erik Taukar ja nublu.

"Pikka juttu peol ei aeta, rõhk on muusikal ja tantsul," kinnitas Oleg Gross. "Eks osad on minu kunagised lemmikbändid – võite ise arvata, millised – ja need on programmi surutud puhtalt minu initsiatiivil. Alphaville ja Ace of Base tekitavad keskealistes inimestes kindlasti nostalgiat ja meenutavad paljudele meie töötajatele noorusaastaid."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles