Unistus iseteenindusest ja Ulfsaki tähelend

Inna Grünfeldt
, ajakirjanik
Copy
Lääne-Virumaa keskraamatukogu direktoril Kaili Õunapuu-Seidelbergil ja arendusspetsialistil Tiina Kriisal on põhjust lõppenud aastaga rahul olla.
Lääne-Virumaa keskraamatukogu direktoril Kaili Õunapuu-Seidelbergil ja arendusspetsialistil Tiina Kriisal on põhjust lõppenud aastaga rahul olla. Foto: Marianne Loorents

Lääne-Virumaa keskraamatukogul on selja taga tegus aasta. Maja kõigil korrustel tehti sisukaid ümberkorraldusi ning nii lugejate arv kui ka lugejaportaali kasutus liiguvad tõusujoones. Laenutuste edetabeli tipus troonib «Lembit Ulfsak».

Aasta 2023 tõi Lääne-Virumaa keskraamatukokku uusi tuuli nii sisu kui ka vormi osas, tõdesid Lääne-Virumaa keskraamatukogu direktor Kaili Õunapuu-Seidelberg ja arendusspetsialist Tiina Kriisa. Majja lisandus tehnoloogiatuba ning värske hingamise sai muusikatoa sulgemise, fondi paigutuse muutmise ja internetinurga lisandumisega kogu teine korrus.

«Meil läks aasta üldplaanis väga hästi,» nentis Kaili Õunapuu-Seidelberg. «Polnud ühtegi teeninduskorrust, mida me poleks ümber paigutanud. Kogude tuuseldamist ehk sisulist tööd jõudsime ka päris palju teha,» rääkis direktor. «Tegus aasta oli,» kinnitas Tiina Kriisa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles