Lasteaiad ühtse juhtimise alla: üks juht probleeme ei lahenda kuid pidavat tegema niigi hästi toimiva veelgi paremaks

Merly Raudla
Copy
Rakvere abilinnapea saatis möödunud nädalal pressiteate, millekohaselt Triinu, Kungla ja Rohuaia lasteaed ühinevad ning direktoriks saab senine Rohuaia juht Ene Nool.
Rakvere abilinnapea saatis möödunud nädalal pressiteate, millekohaselt Triinu, Kungla ja Rohuaia lasteaed ühinevad ning direktoriks saab senine Rohuaia juht Ene Nool. Foto: Meelis Meilbaum

Peagi saab nii Triinu, Kungla kui Rohuaia lasteaia hoolekogu kokku, et arutada möödunud nädalal abilinnapea Laur Kaljuvee saadetud pressiteadet teadaandega, et kõik nimetatud lasteaiad lähevad tulevikus ühtse juhtimise alla ning kolme erinevat maja hakkab juhtima praegune Rohuaia lasteaia direktor Ene Nool. Näiliselt läbipaistmatuna kabinetivaikuses sündinud otsus tekitab hoolekogujuhtides väga palju küsimusi.

Ei Triinu, Kungla ega Rohuaia lasteaia hoolekogu ei jõudnud pärast linnavalitsuselt pressiteate saamist ja enne esmaspäeval linnaisadega kohtumist ühiselt laua taha istuda, et värsket teadaannet analüüsida ning hoolekogude juhid ei saa ühtset seisukohta väljendada.

Rohuaia lasteaia hoolekogu juht Kelly Konetski-Ramul palus hoolekogu liikmetel enne esmaspäevast koosolekut linnavalitsuses endale meili teel küsimusi saata, mida ta nii linnapea Triin Varekult kui abilinnapea Laur Kaljuveelt küsida saaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles