Rakvere linnapea astub tagasi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Jaadla meele teeb mõruks meedia poolt tulvav ebaõiglus.
Andres Jaadla meele teeb mõruks meedia poolt tulvav ebaõiglus. Foto: Arvet Mägi

Reformierakondlasest Rakvere linnapea Andres Jaadla andis täna erakorralise pressikonverentsi ja teatas, et astub seoses süüdimõistva kohtuotsusega linnapea kohalt tagasi.
 

"Olen seda asja nüüd pikalt kaalunud ja leian, et linna kodurahu huvides on parem taanduda," ütles linnapea, kes vaatamata avalikule survele ja süüdimõistvale kohtuotsusele siiski jätkas oma ametis, Jaadla ütles enne, et kui ta kohalt taanduks, siis oleks ta kohtuotsusega nõus ja tunnistaks end süüdi.
Viru maakohus mõistis Andres Jaadla süüdi korruptsioonivastases seaduses sätestatud toimingupiirangu rikkumises suures ulatuses ja määras talle rahalise karistuse. Otsus kaevati edasi.
Jaadla ütles, et tulevikus osaleb ta linnajuhtimises kindlasti edasi.
Reformierakond otsib nüüd Rakverele uut linnapead, tõsisemaks kandidaadiks sellele kohale on Andrus Ansip, kes on tunnistanud, et on riigi juhtimisest väsinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles