Riigigümnaasiumi noored ootavad 3–7-aastasi lapsi trenni

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Iga suve lõpus korraldatakse Rakveres väikelaste kergejõustikupäev. Nüüd on riigigümnaasiumi noorte eestvedamisel võimalik 3–7-aastastel trennis käia talvel.
Iga suve lõpus korraldatakse Rakveres väikelaste kergejõustikupäev. Nüüd on riigigümnaasiumi noorte eestvedamisel võimalik 3–7-aastastel trennis käia talvel. Foto: Marianne Loorents

Rakvere riigigümnaasiumi noored ootavad 3–7-aastasi lapsi mängulisse trenni "PisiTeod". Spordirühm kohtub igal pühapäeval kell 11 Rakvere reaalkooli võimlas.

Spordirühma juhendajad on Rakvere riigigümnaasiumi 11. klassi õpilased Lisette Teiva, Iris Höövelson ja Eneliis Arpo, kes on võtnud endale südameasjaks pakkuda juhendatud liikumisvõimalusi kõige väiksematele ja nende vanematele.

"Meie eesmärk on anda lastele positiivseid kogemusi seoses sportimisega, et nad tunneksid hiljem täiskasvanuna vajadust igapäevaselt liikuda," lausus Lisette Teiva.

Täpsemat infot trenni ja toimumisaja võimalike muudatuste kohta leiab nii Facebookist kui ka Instagramist grupist "PisiTeod".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles