Ida-Virumaa mehed jäid vahele ligi veerand kilo narkoainega

Kevin Volter
Copy
Politseinikud leidsid kinnipeetud meeste valdusest 240 grammi amfetamiini, mis ilmselt oli mõeldud levitamiseks Virumaal.
Politseinikud leidsid kinnipeetud meeste valdusest 240 grammi amfetamiini, mis ilmselt oli mõeldud levitamiseks Virumaal. Foto: Ida prefektuur

21. jaanuaril pidasid Ida prefektuuri kriminaalpolitseinikud Tallinnas kinni 33-aastase ja 45-aastase mehe, kelle sõiduauto läbiotsimisel leiti ligi 240 grammi amfetamiini. Mõlemad mehed on Ida-Virumaa elanikud ning politseile varasemast tuttavad. Mõlemat meest on varem narkokuritegude eest karistatud.

Ida prefektuuri narko- ja organiseeritud kuritegude talituse juhi Dmitri Kabanovi sõnul ei ole vahet, mis nädalapäev või kellaaeg parasjagu on, kui informatsioon ebaseaduslikust narkootikumide käitlemisest laekub, siis seda kontrollitakse.

"Raskete narkootiliste ainete tsiviilkäibest kõrvaldamine, narkokuritegude avastamine ja tõkestamine ning läbi selle tänavatel narkopakkumuse vähendamine on ja jääb meie jaoks prioriteediks. Fakt, et mehed olid kinnipeetud just Tallinnas vahetult peale narkootikumide soetamist, annab käimasolevale menetlusele alust arvata, et isikutelt ära võetud aine oli mõeldud Ida-Virumaa tänavatel levitamiseks," rääkis talituse juht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles