NÄPUKAS Jalaväebrigaad otsib 3400–3800-eurose tunnipalga eest arsti

Aivar Ojaperv
, ajakirjanik
Copy
Arstile pakutakse ulmelist palka, aga kahjuks on tegemist siiski näpuveaga ja palganumber käib ühe kuu, mitte tunni kohta.
Arstile pakutakse ulmelist palka, aga kahjuks on tegemist siiski näpuveaga ja palganumber käib ühe kuu, mitte tunni kohta. Foto: Kuvatõmmis

CV Keskuse veebikeskkonnas on üleval 54 tööpakkumist Lääne-Virumaale, suurimat palka lubab 1. jalaväebrigaad – see ootab sealset tulevast arsti.

Ilmselt kuulutuse sisestaja näpuvea tõttu lubatakse arstile koguni 3400–3800-eurost tunnipalka(!), aga arvata võib, et sellist tasu ikka ei maksta ja pakutav palganumber käib ühe kuu kohta. Samas otsib 1. jalaväebrigaad ka meditsiiniõde, kellele pakutakse 2500-eurost palka.

​Üldiselt pole tööpakkujad varmad palganumbrit avalikustama. Biogaasijaama operaatori abile lubatakse 1750 ja Telia müügikonsultandile 1200–1700 eurot kuus, Hoolekandeteenused AS loodab palgata vaba aja ja töötegevuste koordinaatori 1800–1900 euro eest kuus. Metallitöölisele pakutakse kuni 18-eurost tunnipalka, aga samas loodab üks Põhjakeskuses tegutsev pood leida endale osalise tööajaga müüja 5,47 euro eest tunnis.

Tööpakkumistega Lääne-Virumaal saab lähemalt tutvuda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles