Spordikooli võrkpallurid tulid hullumeelse lõpuga turniiril medalile

Kevin Volter
Copy
Rakvere spordikooli U20 võistkond saavutas karikavõistlustel kolmanda koha. Pildilt puudub Toomas Patrik Parijõgi, kes viimasel päeval haigestus.
Rakvere spordikooli U20 võistkond saavutas karikavõistlustel kolmanda koha. Pildilt puudub Toomas Patrik Parijõgi, kes viimasel päeval haigestus. Foto: Kristi Sepri

Nädalavahetusel Põltsamaal toimunud Eesti Võrkpalli Liidu kuni 20-aastaste noormeeste karikavõistluste finaalturniiril olid kuni viimaste geimideni medalikonkurentsis neli tiimi. Lõpuks otsustas paremusjärjestuse geimitulemuste võrdlus.

Rakvere spordikooli treener Mati Merirand rääkis, et ega nii pingelist turniiri tema oma karjääri jooksul naljalt ei mäletagi. "Enne kahte viimast mängu oli kõik lahtine. Võiduvõimalus oli neljal võistkonnal," kirjeldas treener.

Kahepäevast turniiri alustasid rakverlased hästi. Avamängus võideti kindlalt 3:0 (15:25, 19:25, 23:25) üht suursoosikut Selver Tallinna. Päeva teine mäng Kohila valla meeskonna vastu nii hästi ei läinud. Kui esimene geim kuulus Rakverele (25:19), siis järgmises kolmes jäädi vastasele alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles