Kolimisest taastunud Terminaator ootab koos teiste hiirekeldritega uut kodu

Copy

Jaanuari alguses Lennuki tänavalt jäätmekeskuse kõrvale rajatud uude koduloomade varjupaika kolinud asukad on praeguseks nüüdisaegse elukohaga harjunud. Ka kassid on kolimisstressi seljatanud ja kõik uued turnimisatraktsioonid omaks võtnud.

Uues koduloomade varjupaigas võttis külalisi esimesena vastu suures jooksuaedikus ringi traavinud Panda. Suurt kasvu valge koer, kel silmade ümber mustad laigud, on varjupaiga koeratalitaja Hannes Veeru sõnul väga sõbralik. Kuna aga elu on pakkunud loomale seni rohkem "jõutreeninguid" kui koolitust, on temaga ümber käimiseks tarvis küllalt suurt rammu. Pärast kuuletumiskursust võiks suur loom olla mõnes peres äge seltsiline.

Kuna nii suur elumuutus nagu kolimine on kassidele küllaltki pingeline üle elada, ei läinud Virumaa Teataja ajakirjanik kolimise ajal kasse vaatama. Varjupaiga juhataja Gessu Välimäe tunnistas, et pärast kolimist hoidsid kassid oma uues elupaigas madalat profiili. "Tuppa astudes ei paistnud ühtegi kassi, kõik olid peidus," meenutas Välimäe. Praegu tunnevad kodu ootavad hiirekeldrid end juba mõnusasti. Kõik uued kraapimispostid, majakesed ja turnimiskohad on üle vaadatud ja järele proovitud. Mõni kassidest peesitas pehmel vaibal, osa külitasid kassimaja katusel. Koduotsijate seas on nii triibulisi, kolmevärvilisi kui ka musta-valgekirjusid kasse, siledaid ja pikakarvalisi. Kassitoa kõige julgem on punane kiisu, kelle kasukast paistavad tumedamad triibud ning lõua all on valge manisk. Teised kassid lubasid end küll pildistada ja olid nõus inimesega palli mängima, kuid pai lubas endale teha vaid punane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles